046 - 27 18 000

FASTIGHETSSERVICE & FASTIGHETSSKÖTSEL

Vi finns på plats när du behöver oss!

Som fastighetsägare har du mycket att tänka på för att de som vistas i din fastighet ska trivas och känna sig trygga. I synnerhet då det gäller VVS är det av högsta vikt att allt fungerar och mycket kan man åstadkomma genom underhåll.

Även om mycket går att förebygga finns där alltid sådant som inte går inte att förutse och olyckor kan inträffa. Det känner alla fastighetsägare till. Oavsett hur väl man underhåller i en fastighet händer det ändå att saker går sönder. Vi finns på plats när du behöver oss!

Vår fastighetsservice, i synnerhet då det gäller allt inom VVS, är den bästa du kan få. Ett företag med flera års erfarenhet inom allt som rör VVS garanterar dig och din fastighet att det viktigaste fungerar. Se till att de som vistas i din fastighet trivs genom att anlita oss!

Vi har under vår tid inom branschen hjälpt många fastighetsägare med fastighetsskötsel och fastighetsservice i Malmö, Lund och Staffanstorp. Även om vår största kundkrets finns här är vi också verksamma på flera andra orter runt om i sydvästra Skåne. Som fastighetsägare har du aldrig långt till oss.

Vår fastighetsskötsel och fastighetsservice utgår ifrån dina behov och önskemål – något som uppskattas och värderas högt av våra kunder. När du anlitar oss är du garanterad att du inleder ett samarbete med ett företag som alltid har dig och din fastighet i fokus.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din fastighet att bli ännu säkrare och bättre? Tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Varmt välkommen till Appehls VVS – ditt självklara val av fastighetsservice och/eller fastighetsskötsel i sydvästra Skåne!