046 - 27 18 000

VÄRME & KYLA

Solfångare, solceller, fjärrvärme?

Vilket värmesystem är bäst lämpat för just din fastighet? Alternativen av värmesystem idag är många och vi hjälper dig att välja det som är bäst och mest energieffektivt för just din fastighet.

Det är flera faktorer att ta hänsyn till när man ska välja värmesystem. Hur ser markförhållandena ut? Hur ser fastighetens energibehov ut i övrigt? Ingen fastighet är den andra lik och alla har sina egna förutsättningar beroende på energiförbrukning, läge och storlek inte minst. Vi hjälper dig med alla delar för att du ska få det mest energieffektiva värmesystemet för just din fastighet.

Vi på Appehls VVS har funnits och verkat inom branschen i flera år och har under vår verksamma tid effektivt hjälpt såväl privatpersoner som bostadsrättsföreningar och större fastighetsägare och industrier med värme och kyla. Vår stora kundkrets finns i Malmö, Lund och Staffanstorp men vi är även verksamma på fler orter i sydvästra Skåne.

Har du frågor eller funderingar kring solfångare, solceller, fjärrvärme eller någon annan av våra tjänster? Tveka inte att ta kontakt med oss för att höra hur vi kan hjälpa dig och din fastighet att få det mest effektiva värmesystemet.

Varmt välkommen till oss på Appehls VVS!