046 - 27 18 000

VVS-SERVICE

Allt inom VVS!

Appehls VVS erbjuder service, underhåll och installationer inom värme och traditionell VVS-service, renoveringar samt nyinstallation.

Vad behöver just du hjälp med? Vi hjälper dig! Inga uppdrag är för stora eller för små för oss. Vi ser endast möjligheter och tar oss därför an såväl större som mindre uppdrag.

Vi har under vår långa tid inom branschen servat, installerat och tagit hand om underhållet av värmepumpar, värmepannor och inte minst golvvärme, ja allt inom VVS i många fastigheter i Malmö, Lund och Staffanstorp inte minst. Vi arbetar såväl med privatpersoner som bostadsrättsföreningar och industrier och större fastighetsägare.

Vår breda kundkrets som stadigt växer är ett tecken på vårt goda arbete. Vi finns i bland annat Malmö, Lund, Staffanstorp men även på fler orter i sydvästra Skåne. För oss handlar det inte enbart om att installera ett system utan om att fullfölja med underhåll och service när just du behöver det – något som uppskattas och värderas högt av våra kunder idag.

Golvvärme eller annat inom VVS i din fastighet? Installation, service eller underhåll? Vad behöver just du hjälp med? Tveka inte att ta kontakt med oss för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Varmt välkommen till Appehls VVS – ditt självklara val när det kommer till VVS-service i Sydvästra Skåne!